Участието на Григор Димитров в турнира от серията АТП 250

...
Участието на Григор Димитров в турнира от серията АТП 250
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна на четвъртфинала в Ченду

Участието на Григор Димитров в шампионата от серията АТП 250 в китайския град Ченду завърши още с второто му излизане на корта. В четвъртфинален мач той отстъпи със 7:5, 6:7 (9), 6:7 (3) на Александър Бублик от Казахстан.

Най-силното оръжие на младия кадахстанец, с което Димитров не съумя да се оправи, бе мощният сервис. Бублик направи 35 аса и 15 двойни неточности.

Мачът стартира добре за българина. В първия сет след ранна замяна на пробиви той съумя да завоюва подаването на противника си в решителия миг и да поведе.

В тайбрека на втория сет Димитров имаше и две благоприятни условия да затвори мача при сервис на Бублик, само че ги пропусна. Така с помощта на мощния си сервис Бублик завоюва с 11:9 точки и изравни сетовете.

Третият сет стартира зле за българина, който изостана с 0:3 гейма. После, както и в първия сет, играта се обърна, пробивът бе върнат и се стигна до тъждество при 4:4. Тайбрекът обаче още веднъж бе за казахстанеца, който бързо поведе с 6:1, а Димитров нямаше сили за нов поврат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР