Участъкът на магистрала "Струма" от пътен възел „Долна Диканя“ до

...
Участъкът на магистрала "Струма" от пътен възел „Долна Диканя“ до
Коментари Харесай

Затварят за 3 седмици участък от Струма заради ремонт

Участъкът на автомагистрала "Струма " от пътен възел „ Долна Диканя “ до пътен възел „ Дупница – Север “ ще бъде затворен до 29 ноември. От Агенция "Пътна инфраструктура " разясняват, че повода е ремонт на фуга.

Трафикът за Дупница от п. в. „ Долна Диканя “ ще се насочва по път I-1 /Е-79/ като при п. в. „ Дупница – Север “ ще се връща назад на Автомагистрала „ Струма “ в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “.

От пътната организация предизвестяват водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Ремонтните действия на фугата на оборудването при 46-ти км се извършват от фирмата-изпълнител и са за негова сметка, като част гаранционното обслужване на правата.

Тази част от автомагистрала "Струма " беше публично открита на 23 юли 2013 година. Тя беше построена от консорциум "Струма – I ", в който участваха италианската "Импреза " и българските "Главболгарстрой – Инфраструктурно строителство " и "Пътстрой 92 ". Изграждането на целия Лот 1 (от Долна Диканя до Дупница) струваше малко над 58.53 млн. лв. без Данък добавена стойност.

През 2015 година още веднъж същият сектор бе ремонтиран в границите на гаранционния период.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР