Участъкът, на който стана трагедията на Струма“ е тежък, има

...
Участъкът, на който стана трагедията на Струма“ е тежък, има
Коментари Харесай

Милтенова: Участъкът, на който стана трагедията на Струма е тежък и има сериозен наклон

Участъкът, на който стана нещастието на „ Струма “ е тежък, има сериозен надолнище, само че аргументите за злополуката могат да бъдат доста.  Това сподели ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова пред Българска национална телевизия.

По думите на Милтенова не злополуката е умъртвила пасажерите в рейса, а пожарът, който е зародил вследствие от удара в мантинелата. Контролът е идентичен денем и през нощта, реализира се от Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “. Може всичко да се е случило, а искрата може да е пламнала, откакто рейсът се е блъснал в мантинелата, посочи Милтенова.
Изтеглиха опожарения рейс от Автомагистрала " Струма "
Изтеглиха опожарения рейс от Автомагистрала „ Струма “, заяви Нова тв. Движението при 32 километър в посока София е възобновено. Дв...

Тя добави, че рейсът е бил нов, имал е ограничител на скоростта към 90-100 км/ч. Никой не е застрахован от нещо сходно и една такава злополука едва ли е обвързана с контрола, сподели Милтенова, като добави, че почивките за автобусните водачи са общоприети – една за 15 минути и още една за 30 минути.

Милтенова отхвърли да прави съпоставения на нещастието на Автомагистрала „ Струма “ със „ Своге “, като изрази съболезнования на околните на починалите от тежката злополука. 

Още:

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР