убликуваха официалния трейлър на филма „Пепел върху слънцето“. Заглавието тръгва

...
убликуваха официалния трейлър на филма „Пепел върху слънцето“. Заглавието тръгва
Коментари Харесай

Излезе официалният трейлър на "Пепел върху слънцето"

убликуваха формалния филмов откъс на кино лентата „ Пепел върху слънцето “. Заглавието потегля по екраните в цялата страна на 30 октомври. Видеото бе публикувано по-рано през днешния ден в обществените мрежи, а също и в кината. Това е първият допир на феновете с фрагменти от кино лентата след оповестения през февруари тийзър. В него виждаме доста повече от доктор Стефан Стефанов (Юлиан Вергов) и от разказваната в заглавието история.

В „ Пепел върху слънцето “ вземат участие още доста обичани родни артисти, в това число Силвия Петкова, Ники Илиев, Павел Поппандов, Николай Станоев и доста други. Проектът е дебют за режисьора Бо Калинов и оператора Калоян Иванов в киното. Оригинално премиерата трябваше да се състои през месец март, само че епидемията от COVID-19 отсрочи събитието. Вече се състоя първата предпремиерна прожекция на кино лентата като част от конкурсната стратегия на фестивала „ Златна роза “ във Варна, а на 9 октомври 2020 година следва присъединяване на заглавието и на София Филм Фест, за което билетите са изцяло разпродадени.



„ Филмът е роман за доктор Стефанов, само че елементарно може да бъде отвеян към всеки доктор в България. Имахме привилегията да работим с Юлиан Вергов, който е извънреден артист и даде всичко от себе си в тази роля. Смятам, че феновете ще го видят подобен, какъвто не са го виждали преди “, показа режисьорът на плана Бо Калинов.

„ Лекарите постоянно са неприятните герои в медиите. Дори при подозрение за лекарска неточност, всички незабавно се нахвърлят върху тях, само че никой не обръща внимание, когато си правят работата. Именно тази тематика прави кино лентата толкоз настоящ сега “, добавя продуцентът Калин Калинов.

В дните до премиерата се чака да излезе и клипът към песента „ Равносметка “ на Б.Т.Р., която е саундтрак на кино лентата. Парчето е част от най-новия албум на групата – „ Невидими стени “, който към този момент е на пазара, а режисьор на видеото още веднъж е Бо Калинов.

Можете да последвате.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР