Убийците на Brianna Ghey са планирали да убият цели шест

...
Убийците на Brianna Ghey са планирали да убият цели шест
Коментари Харесай

Убийците на Brianna Ghey, хванати в капан от болни съобщения в WhatsApp, замислящи смразяващо убийство

Убийците на Brianna Ghey са възнамерявали да убият цели шест деца в поредност от смущаващи известия в WhatsApp, които помогнаха да бъдат хванати в клопката.

Текстовите известия от обвинените Момиче X и Момче Y дадоха визия за техните кръвожадни стремежи и в последна сметка ги видяха изправени пред правораздаването. Съдържанието на техните телефони, иззети след арестите им, дава " съвсем буквално " проект за убийството на 16-годишната Бриана, сподели ръководителят на престъпната полиция на полицията в Чешър, основен детектив Майк Еванс.

И те също по този начин разискаха убийството на още петима младежи в своите известия през месеците, водещи до 11 февруари 2023 година, когато Бриана беше намушкана 28 пъти в Culcheth Linear Park в Warrington. Момче C и Момче S попаднаха в по този начин наречения лист за убийства, тъй като бяха в спор с гаджето на Момиче X, а Момчето R притегли вниманието им, тъй като тя го „ мразеше “ и смяташе, че той ще бъде „ елементарен за ликвидиране “, до момента в който Момче E беше набелязан,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР