Убийството на мъжа на нашата служителка Галина Златева категорично няма

...
Убийството на мъжа на нашата служителка Галина Златева категорично няма
Коментари Харесай

Шефката на съда в Нова Загора пред Lupa.bg: Убийството на мъжа на Галя не е свързано с работата й

Убийството на мъжа на нашата служителка Галина Златева изрично няма нищо общо с работата й, в нашия град там където се е случило това, постоянно сме очевидци на сходни проблеми ". Това сподели пред Lupa.bg Росица Ненова, ръководител на Районният съд - Нова Загора, която е покрусена от драмата със фамилията на служителката й. 

" Галя е един млад арбитър, прави си по съвършен метод работата и е експерт, който не прави взаимни отстъпки. Съпругът й, не е в магистратските среди, занимаваше се с друго. Не мога да ви кажа нищо повече за тази покруса ", съобщи пред медията ни Росица Ненова. 



Боян беше намушкан на път за у дома от човек, който дълго време е защитаван от локалните ченгета. За да избегне и този път наказване, незабавно бе пусната информация, че убиецът е психологично болен. 

Хора обаче настояват, че става дума за група от богати роми, които се събират постоянно пред заведение " Ларго " и всеобщо тормозят хората. Ченгетата изпадали в суматоха да се разправят с тези момчета. Там се въртял кокаин и всевъзможен тип опиати. 

Хората в града оферират да се направи незабавна инспекция от столицата за работата и страха на локалните ченгета от ромската тайфа. Ако тамошната полиция продължава да не може да си прави работата, да бъдат командировани ченгета от други градове. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР