Убийството на Красимир Каменов – Къро е част от пъзела,

...
Убийството на Красимир Каменов – Къро е част от пъзела,
Коментари Харесай

Бойко Найденов за убийството на Къро: Не мога да подмина версията, че е свързано с настоящи събития

Убийството на Красимир Каменов – Къро е част от пъзела, който се подрежда в страната след 1 май.

Това разяснява в студиото на БТВ Бойко Найденов, някогашен шеф на Националната следствена работа. Той разяснява освен показното ликвидиране в ЮАР, само че и трусовете в правосъдната власт у нас.

„ Без да имаме някаква специфична информация, въпреки всичко в тази обстановка (убийството на Къро – б.р.) може да става дума за един детайл от пъзела, който се подрежда сега в нашата страна. Той беше апетитен като очевидец, като гарант на убийства. Изведнъж се случва това. Аз персонално не бих могъл да подмина версията, че е обвързвано с актуалните събития “, изясни той.

Бойко Найденов напомни, че до момента в който той е бил част от Националната следствена работа Красимир Каменов – Къро е бил част от оперативно забавните лица. И добави, че той е бил арестуван по отношение на наркоразпространение. „ Не зная какво се е случило с делата след моето овакантяване. Това, което зная все още, е, че живееше в чужбина и беше търсен от Интерпол за разнообразни закононарушения “, добави той.

Бившият шеф на Националната следствена работа акцентира, че е допустимо Красимир Каменов – Къро да управлява бизнеса си у нас от разстояние. Бойко Найденов е обезпокоен, че е допустимо България да се върне към 90-те години на предишния век, когато незаконните босове си разчистваха сметките по този метод – с показни убийства.


„ От 1 май насам страната не е същата – видяхме, че имаше гърмеж. Какъв беше и за какво беше – досега не се знае. И за мен сега внезапно се увеличи ролята на министъра на вътрешните работи, тъй като кардинално от Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде оголен генезиса на тези вътрешни несъгласия в прокуратурата, в правосъдната власт, във взаимоотношенията сред магистратите и политиците “, сподели още той.

Според него службите за сигурност би трябвало да са доста дейни сега.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР