Убийството на иранския генерал Касем Солеймани създава риск от сериозно

...
Убийството на иранския генерал Касем Солеймани създава риск от сериозно
Коментари Харесай

Политически лидери реагираха остро след убийството на Сюлеймани


Убийството на иранския военачалник Касем Солеймани основава риск от съществено утежняване на

Франция прикани жителите си в Близкия изток да бъдат бдителни, съобщи Франс прес.

зоркост при влизане в Ирак или придвижване вътре в страната, съобщи в уеб страницата си френското

Двамата президенти се сплотиха към концепцията за спокойно решение на рецесията в Либия, съобщи ТАСС, като се базира на изказване от през днешния ден на пресслужбата на Кремъл. Според тях слагането накрай на спора може да стане с посредничеството на Организация на обединените нации и Германия.

Американският държавен секретар Майк Помпео разиска въздушните удари и ликвидирането на иранския военачалник Касем Сюлеймани в Ирак с съветския министър на външните работи Сергей Лавров, предава РИА Новости. Това се споделя в известие на Държавния департамент на Съединени американски щати.

" Държавният секретар Помпео разиска неотдавнашното решение на президента (на Съединени американски щати Доналд) Тръмп да предприеме решителни отбранителни дейности за отбрана на американските военнослужещи и жители в чужбина, убивайки Касем Сюлеймани в отговор на непосредствена опасност за живота на американците. Държавният секретар даде да се разбере, че Съединени американски щати остават ангажирани с деескалацията на напрежението ", настояват в свое изказване от Държавния департамент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР