Убийство в Белград – застреляха адвоката на Слободан МилошевичИзвестният белградски

...
Убийство в Белград – застреляха адвоката на Слободан МилошевичИзвестният белградски
Коментари Харесай

Убийство в Белград – застреляха адвоката на Слободан Милошевич
Убийство в Белград – гръмнаха юриста на Слободан Милошевич
Известният белградски юрист Миша Огнянович беше убит довечера на прага на къщата си в Белград. По време на покушението е ранен също и 26-годишният наследник на юриста, заяви вестник „ Блиц “.

Нападението е осъществено в 19:30 часа локално време на улица „ Антифашистка битка “. 57-годишният юрист е бил погубен, до момента в който дружно със сина си се е отправял към вратата на дома си.

На мястото на престъплението се намират полицейски екипи. Целият квартал е отцепен, като се ревизират излизащите коли. Навсякъде в града се движат полицейски патрули.

Огнянович е работел в юридическия екип, защитаващ някогашния президент на Югославия Слободан Милошевич на Трибунала в Хага. През последните години има доста сполучлива кариера. Сръбските медии настояват, че пази доста клиенти, направили тежки закононарушения, а през последните години е представлявал Лука Бойович, считан за един от най-големите мафиотски босове в Сърбия. Според данни на „ Блиц “ за ТАСС, през последните няколко месеца в Белград са убити няколко другари на Бойович. Според обявата, казусът е обвързван с войната на незаконни кланове, участващи в трафика на опиати. Предполага се, че юристът може би е станал жертва на бандитска разпра. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР