Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова

...
Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова
Коментари Харесай

Царицата на измамите Станка Марангозова бе убита докато шофира, до трупа й е оставена бяла роза

Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова се споделя дамата, открита убита в автомобила й в столицата. Тя била открита към 21:00 часа часа пред блок 18 в столичния квартал " Младост " от мъжа, с който живеела на брачен начала.

Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата. До натрупа й е хвърлена бяла роза. Най-вероятно е говорела по телефона, а разстрелът е бил чут от събеседника й. Колата й е била в придвижване, а прозорецът - свален. Засега не е ясно с кого е говорила Станка, само че сигурно той ще бъде един от главните очевидци за гибелта на дамата.

Станка бе упрекната, че от януари 2008 година до октомври 2011 година е източила сумата от 65 536 705,98 лева, сочи обвинителният акт против нея,. Той е импортиран от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 година тя е задържана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в ефирен ефир упреква наследник на някогашната министърка Емилия Мсларова - Иво, че я е измамил. Обвиненията й наподобява са безпочвени, защото не водят до обвиняване на мъжа, който Станка набеждава.

Не е ясно до какъв стадий е делото. В момента на мястото на гибелта на Станка се организира оглед.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР