Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова

Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова ...

Царицата на измамите Станка Марангозова бе убита докато шофира, до трупа й е оставена бяла роза.


Убийство по късна доба разтресе София. Известната измамница Станка Марангьозова се казва жената, намерена застреляна в автомобила й в столицата. Тя била открита около 21:00 часа часа пред блок 18 в столичния квартал "Младост" от мъжа, с когото живеела на съпружески начала.

Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата. До трупа й е хвърлена бяла роза. Най-вероятно е говорела по телефона, а разстрелът е бил чут от събеседника й. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален. Засега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

Станка бе обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея,. Той е внесен от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бившата министърка Емилия Мсларова - Иво, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава.

Не е ясно до какъв етап е делото. В момента на мястото на смъртта на Станка се провежда оглед.

 

Източник: novinite.bg