Убийство но 11-годишно момченце потресе многомилионния Китай. Местен канибал уби детето,

...
Убийство но 11-годишно момченце потресе многомилионния Китай.
Местен канибал уби детето,
Коментари Харесай

Канибал затри дете, за да излекува епилепсия

Убийство само че 11-годишно момченце потресе многомилионния Китай.

Местен човекоядец умъртви детето, извади мозъка му, вярвайки, че по този метод ще се излекува от епилептичните си припадъци.

 Канибал затри дете, с цел да излекува епилепсия

Похитителят Ван Чаосюй живее в Цзисян. Това е малко селце в провинция Юннан в югозападен Китай. Преди няколко дни епилептикът отвлякъл Ли Сюетан.

След което той умъртвил детето. Умело строшил черепа му, от който извадил мозъка и го изял. Накрая, с цел да заличи зверското закононарушение, Ван Чаосюй изкопал трап в землището край прилежащо село и захвърлил в него обезобразения мъртвец на момченцето, разказва канибалската история английският вестник " Сън ".

След като детето изчезнало, майката алармирала полицията. Китайските управляващи бързо разкрили причинителя на закононарушението. Намерено било и оръдието на убийството, посредством което Чаосюи направил трепанацията. Накрая разкрили и натрупа на детето.

Полицията неотложно арестувала канибала, а по време на разпита той индиферентно обяснил за какво е направил жестокото убийства.

Според антично вярване в Китай човек може да се излекува от епилепсията, откакто се нахрани с мозък от дете, смесен с мравки и дъждовни червеи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР