Убиват Джеймс Бонд в предстоящия „Смъртта може да почака“.Това твърди

...
Убиват Джеймс Бонд в предстоящия „Смъртта може да почака“.Това твърди
Коментари Харесай

Убиват Джеймс Бонд

Убиват Джеймс Бонд в идния „ Смъртта може да изчака “.

Това твърди „ Скрийн рант “, само че си оставя и малка врата, че има възможност краят на присъединяване на Даниъл Кргейг като сътрудник 007 да не приключи с неговата гибел.

Според изданието, снимани са няколко разновидността на финала на кино лентата, чиято премиера към този момент няколко пъти бе отлагана, само че за последно е планувана на 31 март следващата година.

Един от тях е убийството на Бонд и колкото повече отлагали премиерата, толкоз повече имало възможност точно то да се случи на екран.

Смята се, че в случай че героят на Крейг бъде погубен, то по-лесно ще може да бъде въведен нов артист в ролята на 007.

Както „ Телеграф “ писа, новият сътрудник най-вероятно ще бъде игран от Том Харди, само че това също още не е публично оповестено.

Кю

Има възможност една от другите основни функции, на Кю - умника, който изобретява всевъзможни джаджи и ги дава на сътрудниците, също да бъде играна от нов артист в предстоящ филм.

В момента тя е поверена на Бен Уишоу. Различни придвижвания за пълноправие обаче желаеха тази роля да бъде дадена на жена или на някой с по-нетрадиционна полова ориентировка.

Досега са я играли все хетеросексуални мъже и от гей придвижванията считат, че това би трябвало да се промени.

Освен това Бен Уишоу и Том Харди били еднотипни артисти и публиката нямало да ги разграничава кой е Бонд и кой е Кю.

В последните два и в идния „ Смъртта може да изчака “ Уишоу играе Кю. Преди това обликът бе даван на много възрастни артисти.

Чакане

Що се отнася до Даниъл Крейг, то в този момент за пети път ще бъде в ролята на Бонд. Всеизвестно е желанието му още преди „ Смъртта може да изчака “ да приключи тази роля за себе си. Но продуцентите го убедиха да се снима и в този, 25-и подред филм.

След това стартира дългата поредност с пренасяне на датата поради пандемията.

Последно премиерата е планувана за края на март следващата година, като този път продуцентите дават обещание това да е финалната дата и да не бъде променяна даже поради пандемията.

Киноексперти обаче считат, че ще има най-малко още едно пренасяне за по-топло време.

От MGM обаче оповестиха, че се били договорили да пуснат кино лентата по стрийминг платформи и съобразили кино премиерата да е няколко месеца преди онлайн и тв стартирането на екшъна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР