Ubisoft успокои геймърите – няма да плащат допълнително, за да

...
Ubisoft успокои геймърите – няма да плащат допълнително, за да
Коментари Харесай

Ubisoft отговори на критиките, засягащи Star Wars Outlaws

Ubisoft успокои геймърите – няма да заплащат в допълнение, с цел да имат Джаба в Star Wars Outlaws, предава PC Gamer, цитирайки публично изказване от страна на френската компания.

По-рано този месец Ubisoft разкриха премиерната дата на Outlaws и другите издания на играта. Това, което правеше усещане, че първокласните издания на играта носят две допълнения и извънредна за тях задача с основно настоящо лице Джаба Хътинянина. Това на собствен ред предизвика няколко гейм издания да заключат, че с цел да зърнете известния изверг в играта, ще би трябвало да кихнете някой лев от горната страна. Което не можеше да е правилно. Джаба е измежду звездите в „ Междузвездни войни “ и в центъра на филмовите откъси, свързани с Outlaws. Вземайки обаче поради присъщата на гейм издателите напоследък корпоративна лакомия, спекулациите не бяха неоправдани. Да напомним и дейностите на Ubisoft към The Crew 1. Не е мъчно да събереш две и две и… Случаят тук обаче не е подобен.

„ Нека изясним, Джаба Хътинянина и картела на хътиняните са измежду основните синдикати в Star Wars Outlaws. Те ще бъдат част от прекарването за всички, които поръчат играта, без значение от изданието. Jaba’s Gambit е задача по избор “, изясняват Ubisoft.

Star Wars Outlaws се чака с огромен интерес от мнозина. Играта ще предложи сингъл прекарване с солиден свят, населяван от голям брой планети и изпълнена с живот орбита към тях. Действието в Outlaws се развива сред третия и четвъртия филм от кинпоредицата – сред „ Империята отвръща на удара “ и „ Завръщането на джедаите “. Играта ще ви срещне с героя ви Кей Вест – млад разбойник-номад, която ще би трябвало да оцелее в един извънредно неприятелски свят. Галактиката е в рецесия и разнообразни незаконни синдикати се възползват от това.

Star Wars Outlaws излиза на 30.08.2024 за конзоли и лични компютри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР