Ubisoft обяви, че организира безплатен тридневен период за For Honor.

...
Ubisoft обяви, че организира безплатен тридневен период за For Honor.
Коментари Харесай

For Honor получава безплатен период за игра

Ubisoft разгласи, че провежда безвъзмезден тридневен интервал за For Honor. Предложението е ориентирано, както към конзолните, по този начин и към PC геймърите и обгръща дните 03.05 – 06.05.

През тези три дни, всички ще получат достъп до цялостната игра и всички герои, до всички мултиплейърни режими, акцията, както и до новия обучителен режим, който беше показан неотдавна.

„Ако сте нов състезател, безплатния уикенд е съвършената опция да опитате For Honor и да изпитате персонално постигнатото с доставяните близо година усъвършенствания и гратис наличие, едновременно. Опитните играчи имат мотив за наслада също, поради завръщането на Warrior Training Program. Инициативата ще възнагради в този момент съществуващите играещи, които се групират с трима уикенд играещи за пет мача дружно, с даването им за две седмици статута на първенци (Champion Status), актив, който общоприетоо коства 8000 стийли който повишава XP точките ви, плячката и трофеите ви след всеки изигран мач“, оповестяват Ubi.

Ако пък със старта на безплатния „уикенд“ (макар действително да би трябвало да е „уикстарт“) свържите Twitch акаунта си с формалния уебсайт на играта и гледате в продължение на час стрийм от For Honour, ще получите три scavanger сандъка, а на всеки 10 минути – шанса да спечелите 100 000 стийл монети.

Подобно и на други сходни акции, Ubi понижава цената на играта – до 67% за другите издания за конзоли и до 75% за PC, в случай че поръчате играта до 15-ти идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР