Убиецът на красивата студентка Виола - Стефан Станев, изхарчил последната

...
Убиецът на красивата студентка Виола - Стефан Станев, изхарчил последната
Коментари Харесай

Убиецът на красивата Виола хвърлил цяла заплата за дрога

Убиецът на красивата студентка Виола - Стефан Станев, изхарчил последната си заплата за дрога, дни преди да заколи гаджето си. Това разкриха източници, близки до следствието, представени от в. „ Телеграф “. Стефан бе наказан на 25 години затвор.

По време на правосъдното съвещание в Софийски градски съд в петък, което бе и само, стана ясно, че в дома на Стефан са открити опиати, оценени на над 500 лв.. По пазарни цени дрогата обаче била за повече пари, разкриват още осведомените с делото. Станев е разполагал със средства да си набави дажбата, защото единствено две седмици преди убийството напуснал компанията на родителите си, където работил за малко. Тръгнал си оттова, тъй като желал да се усеща самостоятелен от родителите си – притежатели на аптека.

Преди това Станев постоянно сменял работните места. Работил във фитнес, цанил се и като охранител във верига хранителни магазини. На нито едно от работните си места обаче не изкарал прекомерно дълго. На два пъти записвал да следва и висше обучение, само че скоро по-късно прекъсвал.

Родителите му го карали да се лекува. Влязъл в комуна и за няколко месеца съумял да издържи без дрога. Щом обаче го създали наставник на останалите подвластни, той взел, че се издънил – внесъл марихуана в комуната. Сега без значение дали желае или не, Станев лекува наркоманията си в ареста към пандиза. От месец и половина е и на лекарства, подтискащи параноята и нападателните прояви.
тагове ликвидиране виола стефан станев дрога
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР