Убиецът, който уби с нож трима души при буйстване рано

...
Убиецът, който уби с нож трима души при буйстване рано
Коментари Харесай

Убиецът от Нотингам `чул гласове в главата си и отишъл в MI5, молейки ги да го спрат`

Убиецът, който умъртви с нож трима души при вилнеене рано сутринта в Нотингам, чул гласове в главата си и отишъл в шпионската организация MI5 умолявайки ги да го спрат.

Валдо Калокане умъртви студентите Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар, и двамата на 19 години, до момента в който се прибираха у дома след вечер. След това 32-годишният наръга 15 пъти своя обичан учебен надзирател Иън Коутс, открадна микробуса му и го остави да почине на улицата.

Калокане продължи да блъска трима души, за които съдът реши, че са били извънредно щастливи с цел да оцелее, преди служителите на реда в последна сметка да го нарекат и арестуват. Вчера той беше признат за почтен за ликвидиране и за отговорен за непредумишлено ликвидиране.

Но килърът е имал обширна история на проблеми с психологичното здраве и Кралският съд в Нотингам чу по какъв начин неговата параноидна шизофрения е „ нелечима “. В резултат на това на съда беше казано по какъв начин той чува гласове в главата си - това стана толкоз неприятно, че в един миг той отиде в MI5 с молба да го спрат.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР