Убиецът е 45-годишен компютърен специалист, който работел в Дирекцията на

...
Убиецът е 45-годишен компютърен специалист, който работел в Дирекцията на
Коментари Харесай

Ето Кой Е Масовият Убиец На Парижките Полицаи!

Убиецът е 45-годишен компютърен експерт, който работел в Дирекцията на разузнаването на полицията от 2003 година и страдал от глухота. След офанзивата той беше убит от служител на реда в двора на префектурата. Жена му от през вчерашния ден е в ареста и е била разпитана.

Според френската телевизия Бе Еф Ем тя е споделила, че в нощта преди закононарушението мъжът ѝ ненадейно изгубил разсъдъка си. Бил се събудил от това, че чул гласове в главата си, ненадейно скочил от леглото и почнал да приказва несвързано. Телевизията отбелязва, че дамата има увреждане на слуха и работи като преводач на жестомимичен език. Следователите са разпитали и брата на килъра, само че информация от разпита му не бе дадена.

При претърсването в дома на фамилията в Гонес в региона на Париж не са открити улики в поддръжка на хипотезата за мощна радикализация на мъжа, който преди година и половина приел исляма. Компютърните устройства, конфискувани при претърсването, към момента се изследват, сподели източникът на Агенция Франс Прес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР