Uber спира своето приложение за доставка на алкохол Drizly само

...
Uber спира своето приложение за доставка на алкохол Drizly само
Коментари Харесай

Uber затваря приложението за алкохол Drizly, след като го придоби преди 3 години за 1,1 милиарда $

Uber стопира своето приложение за доставка на алкохол Drizly единствено три години откакто го купи за 1,1 милиарда Щатски долар.

Услугата процъфтява по време на пандемията, отбелязвайки растеж от 300% на годишна база по времето, когато основаната в Сан Франциско Uber подписа многомилиардна договорка с Drizly през 2021 година, като се съгласи да я ръководи като независимо приложение и в границите на Uber Интерфейс на Eats за доставка на бира, вино и алкохол до прага на клиентите допълнително от 1400 града.

Въпреки това, приложението към този момент приема последните позвънявания, като проектите за затваряне са през март 2024 година, удостовери представител на Uber пред The ​​Post, откакто новината беше споделена за първи път с Axios.

Говорителят също по този начин увери, че доставката на алкохол към момента е налична посредством приложението Uber Eats в 35 щата на Съединени американски щати и над 25 спомагателни страни по света.

В изказване за The Post, старши вицепрезидентът на Uber по доставките, Пиер Димитри Гор-Коти, сподели, че „ ние взехме решение д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР