Убеден съм, че Горанов ще коментира автентичността на кореспонденцията. Така

...
Убеден съм, че Горанов ще коментира автентичността на кореспонденцията. Така
Коментари Харесай

Дончев за чата между Божков и Vladi Goranov: Кореспондирали са си, за да се видят

Убеден съм, че Горанов ще разяснява достоверността на кореспонденцията. Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява изнесените от хазартния необут Васил Божков скрийншоти, за които твърди, че са чат сред него и финансовия министър Владислав Горанов.

До момента от Министерството на финансите отхвърлят формален коментар, като показват, че Горанов е коментирал тематиката на 8 май. Тогава той призна, че се е виждал с предприемача, откакто в ефира на bTV Божков разгласи, че връзката му в Комисията по хазарт е точно отрасловият министър.

Горанов репликира, че става въпрос за следващия богат българин, който се укрива от правораздаването и употребява медиите за своите защитни тези. Тогава съпостави проблема на Васил Божков с този на Цветан Василев, без да загатва името на банкера.
След чата с Vladi Goranov: Българска социалистическа партия желаят оставки, от ГЕРБ не разясняват Васил Божков разгласява диалози, за които твърди, че са с присъединяване на финансовия министър
Дончев помоли през днешния ден медиите да не го карат да влиза в ролята на анализатор. По думите му изнесената информация удостоверява думите на Горанов от преди една седмица.

„ Вероятно, за да се видят - са си кореспондирали, с цел да си провеждат среща. Всички останали мнения са ненужни “, добави вицепремиерът.

С въпроса за Горанов конференцията беше прекъсната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР