У някои хора има определени знаци и характерни черти, които

...
У някои хора има определени знаци и характерни черти, които
Коментари Харесай

Знаци, които показват, че носим стара душа

У някои хора има избрани знаци и присъщи черти, които подсказват, че те са остаряла душа и са се прераждали доста пъти преди сегашния си живот.

Регресивният хипнотерапевт и създател на голям брой книги и други материали, отдадени на предишните животи - Долорес Кенън, твърди, че преди да стартираме да се прераждаме като човешки същества, е належащо да се въплъщаваме доста пъти в неодушевени предмети, растения и животни. В този смисъл всички, които към този момент сме тук, сме ненапълно остарели души. Но в случай че започваме броенето от първото въплътяване на всеки от нас в човешко тяло – едни ще се окажат много по-стари от други. Ще са минали повече пъти по кривата на земния живот, ще са научили повече уроци и ще са стигнали по-напред в еволюционно отношение.
В листата по-долу ще ви представим главните знаци, които демонстрират, че носим остаряла душа. Ако множеството от тях не важат за вас към сегашния миг, значи сте към момента млада душа и имате да извървите още дълъг нравствен път. От друга страна, в случай че всички или най-малко множеството изброени по-долу отличителни белези са истина за вас, тогава е повече от несъмнено, че носите остаряла душа.

Духовно осъзнати сте
Търсите и разбирате все по-добре дълбините на човешкия живот и съществуването на душите. Осъзнавате по какъв начин работи матрицата, ръководеща земния път. Разбирате, че всички сме част от едно цяло. Както и че обособените човеци могат да допринесат и подкрепят освен личното си, само че и развиването на груповото схващане.
 
Имате връзка с вътрешните си способности
Някои хора идват на този свят, надарени с избрани лечителски или други свръхестествени качества. Наричаме ги шамани, екстрасенси, медиуми, лечители и други Но истината е, че всеки от нас е в положение да пробуди сходна свръхсетивност, неограничени благоприятни условия и надълбоко познание, защото всичко това е изначално заложено в нас. Всяка остаряла душа усеща този прикрит капацитет у себе си, развива го и прави всичко допустимо посредством качествата си да оказва помощ на човечеството. Ако нямате разкрити сходни способности, само че усещате мощен интерес към тях, това отново може да е знак, че сте остаряла душа, която се пробва да си напомни същинската си същина.

Убедени сте, че тялото ви е просто черупка на вашата душа
За по-възрастните души е пределно ясно, че тяхната същинска същина надалеч не е тялото, което виждат в огледалото. Нито името, с което всички се обръщат към тях и което е изписано на документа им за идентичност. Те имат непоколебимо чувство, че са живели и доста други пъти в тела на мъже, дами, деца с всевъзможни имена и на разнообразни места. Ако държите повече на духовното си израстване и развиване, в сравнение с външната хубост, пластичните корекции, екстеншъните и техните родственици, е прекомерно евентуално душата ви да е почнала своя път много от дълго време.

Не сте жертва на материализма
В триизмерния свят, в който съществуваме, от време на време е мъчно да се откри границата на това до каква степен материални е обикновено да бъдем. Не можем по никакъв начин да не сме материални, защото най-малкото имаме потребност от храна и вода, с цел да оцеляваме. Е, има избрани общности и високо отдадени адепти, за които това предписание не важи, само че за множеството хора е по този начин.
Старите души добре знаят, че парите не са значими. Че материалните придобивки не съществуват и нямат никаква стойност от другата страна. Не се стремят към прекалено благосъстояние, желаят единствено толкоз, колкото е належащо, с цел да бъдат задоволени главните потребности на физическото тяло, в което се намират. Не ламтят за повече, за още и още. Не натрупат и не мерят щастието си в парични приходи и размера на банковата си сметка.

Разбирате значимостта на прошката
За силата и значимостта на прошката доста се приказва и доста е изписано през годините. Но единствено старите души схващат същински тези послания. Само те са в положение откровено и изцяло да простят грешките както на близките, по този начин и на самите себе си.

Можете да надскочите егото си
Още от самото си раждане започваме да се учим да отстояваме себе си, мнението си, желанията си, характерността си – егото си. През целия си живот се опитваме да сме разнообразни, забавни, да сме повече от другите. Поне досега, в който осъзнаем (ако имаме шанса това да се случи), че цялата тази конкуренция е просто една заблуда. Една безсмислена и обречена борба на егото ни да се потвърди, която в действителност ни носи единствено негативни последици. Отдалечаваме се от нашата божествена същина и от чувството за единение с останалите хора. Но старите души добре осъзнават игрите на егото. Преодоляват го и съумяват да се избавят от нездравите мисли, думи и дейности, които то им диктува.

Усещате мощна връзка с отминали столетия
Ако ви се е случвало в друга страна да се почувствате „ като вкъщи си “, или като видите някой древен предмет, картина или друго произведение на изкуството, да усетите разтърсваща, необяснимо мощна връзка с интервала, когато е основан, има огромна възможност да сте живели предходен живот точно по това време или на тази географска широчина. Старите души са по-напреднали в доста връзки и са по-чувствителни и предразположени да си спомнят обстоятелства, места, прекарвания от минали прераждания.

Добре разбирате какви уроци получавате тук на Земята
Старите души са напълно наясно, че са слезли за следващ път на Земята, с цел да се учат и доусъвършенстват. Затова, в случай че носите остаряла душа в човешкото си тяло, значи се стремите да приемате метафизичен страданията и несгодите, с които се сблъсквате по време на житейския си път. Гледате на тях като на скъпи уроци, вадите си нужните поучения от тях и откривате във всяко тестване опция за духовно израстване.

Имате натрапчиво чувство, че планетата Земя не е вашият същински дом
При доста хора може да се появи сходно възприятие и съгласно уфолози, е допустимо то да дава отговор на самата реалност. Нашата първична поява във Вселената като обособена същина не е наложително да се е случила на Земята. Възможно е да сме се преродили тук в следствие, с цел да помогнем за израстването на самата планета и човечеството като биологичен тип.

Други присъщи особености за притежателите на остарели души
Ако имате непокорен темперамент и мъчно се примирявате със статуквото; в случай че непрекъснато търсите скритата истина за нещата и се пробвате да разберете устройството на Вселената и всичко, протичащо се в нея; в случай че непрекъснато развивате своята мъдрост и усещате все по-голямата й мощ с годините; в случай че не се пробвате да контролирате и променяте другите хора, тъй като откривате вселенския смисъл в техните неточности и дефекти, тогава имате учредения да вярвате, че душата ви е в действителност остаряла и е изкачила високи стъпала в личната си еволюция.

Самият факт, че четете този текст сега и се интересувате от отговора на въпроса дали душата ви е остаряла, демонстрира, че тя евентуално в действителност е такава.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР