Тютюнопушенето е зависимост, която в началото изглежда като доброволен избор.

...
Тютюнопушенето е зависимост, която в началото изглежда като доброволен избор.
Коментари Харесай

Тридневна процедура прави нов белия дроб на пушачите

Тютюнопушенето е взаимозависимост, която първоначално наподобява като непринуден избор. Добре е, в случай че съумеете да се спасите от този нездравословен табиет и да опазите здравето си. Но множеството пушачи, въпреки и да знаят сигурно за вредата на цигарите, не могат да ги откажат. Истината, че в случай че имаше право на избор, вашият бял дроб в никакъв случай не би избрал да пуши. Има обаче ефикасна система за ликвидиране на белия дроб, която трае единствено три дни и може да се организира от време на време от пушачите, както и от тези, които са се отказали от този нездравословен табиет, само че още не могат да се отърват от пушаческата кашлица, написа zdrave.to.

Два дни преди да стартирате, изключете от менюто си прясно мляко, сирене и кашкавал. Вечерта преди първия ден от изчистването изпийте два билкови чая (букет от билки) - това е потребно за червата.

1. Изпийте преди закуска сок от два лимона, разводнен в 300 мл вода. Прясно изцеденият лимонен сок е богат на антиоксиданти, които се оправят със свободните радикали и алкализират средата в организма.

2. Между закуската и обеда изпийте 400 мл сок от моркови, чиято функционалност е да алкализира кръвта.

3. По време на обяда изпийте по желание: ошаф от сухи плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или със сушени сливи. Сушените плодове съдържат калий, който ще тонизира целия организъм.

4. Преди сън изпийте 400 мл сок от алена или от черна боровинка (може и от замразени плодове). Като сурогат може да се направи и сок от нар. Той оказва помощ да се справите с бактериите, предизвикващи белодробни инфекции.

5. Всеки ден вземайте топла вана. 20 минути са задоволителни, с цел да се отделят токсините през кожата. Още по-добър резултат се получава при потенето в сауна.

6. Последният стадий на очистването е инхалацията. По старомодния метод кипнете вода с 10-15 капки евкалиптово масло и подишайте парите с наметната на главата забрадка.

След тези шест стъпки към този момент ще дишате по-леко. А колкото повече О2 получавате, толкоз по-добре ще работи и мозъкът, толкоз по-добре ще се оросяват и крайниците. Много скоро откакто сте изчистили белия си дроб, ще започнете да мислите по-трезво, концентрацията ви също ще се усъвършенства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР