Тялото на внучката на Робърт Кенеди - Мейв Кенеди Маккийн

...
Тялото на внучката на Робърт Кенеди - Мейв Кенеди Маккийн
Коментари Харесай

Смърт в клана Кенеди

Тялото на внучката на Робърт Кенеди - Мейв Кенеди Маккийн - е било открито, съобщи Скайнюз.

Полицията в източния щат Мериленд преди няколко дни бе оповестила за търсене 40-годишната и нейния осемгодишен наследник Гидиън. Днес от силите на реда са декларирали, че са били открити телата на майката и детето както и и кануто, в което те са плавали. Най-вероятната причина за гибелта на дамата и момченцето са неприятните метеорологични условия.

Внучка на Робърт Кенеди и синът ѝ са в неопределеност след случай с кану

При администрацията на президента Барак Обама (2009 – 2017 г.) Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на световната стратегия на Държавния департамент за битка с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик. Нейната кончина е следващата гибел в най-известния клан в американската политика.

Мейв Кенеди Маккийн е била внучка на Робърт Кенеди – заемал поста основен прокурор на Съединени американски щати до убийството си през 1968 година и брат на президента Джон Кенеди (застрелян през 1963 г.).

Публикуваха още 10 000 документa за убийството на Кенеди

Един от синовете на Робърт, Дейвид, е умрял на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 година

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, е умрял на 39-годишна възраст през 1999 година при злополуката на ръководен от него дребен аероплан в Масачузетс.

Друга внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, е умряла предходната година от свръхдоза упойващи субстанции единствено на 22 години.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР