Тялото на лидера на Хамас Айман Юнис беше открито под

...
Тялото на лидера на Хамас Айман Юнис беше открито под
Коментари Харесай

Ответен удар. Убит е лидер на Хамас

Тялото на водача на " Хамас " Айман Юнис беше намерено под руините на дома му в Нусират, оповестиха локални медии, съобщи „ Украйна в този момент “ в Телеграм канала си. Къщата е разрушена вследствие на нахлуване от израелската войска, написа actualno.com.

Израелското посолство в Съединените щати заяви, че бойци на „ Хамас “ са отвлекли повече от 100 души, в това число цивилни и израелски бойци. Според посолството от началото на офанзивата на „ Хамас “ сутринта на 7 октомври повече от 300 израелци са били убити и минимум 1800 ранени.
-->
По-рано денем израелски изтребители удариха комплекс, принадлежащ на ръководителя на разследващия отдел в терористичната организация " Хамас ". 

Успоредно с това Военновъздушните сили на Израел удариха две банки, принадлежащи на терористичната организация " Хамас " за средства за тероризъм, измежду които Ислямската национална банка, която обслужва организацията посредством финансиране на терористична активност, и Първата банка, принадлежаща на организацията. Новините идват откакто през нощта израелските военновъздушни сили съумяха да ударят и срутен постройката на вътрешното министерство на " Хамас ". 

Тази заран стана ясно, че първата фаза от интервенцията " Железни мечове " е приключена. Става въпрос за израелския контраудар в подпалената от " Хамас "  война с Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР