Тялото на 9-годишно момче с аутизъм е открито на ръба на близкия воден път зад магазин на IKEA в Бруклин, съобщи полицията

...
Тялото на 9-годишно момче е намерено на ръба на воден
Коментари Харесай

Тялото на 9-годишно момче е намерено на ръба на воден път, след като е било отделено от семейството си в магазин на Ikea в Ред Хук, квартал в Бруклин, съобщи полицията.

Представител на правоохранителните органи потвърди пред CNN, че момчето има аутизъм.

Детето е видяно на видеозаписа за наблюдение на Ikea да излиза от магазина малко преди 21 часа. ET в сряда и вървя към басейна на Ери, изкуствено защитено пристанище, разположено зад магазина, според полицията.

Полицейското управление на Ню Йорк и противопожарната служба на град Ню Йорк реагираха на кея зад Ikea и разположиха патрулни служители, авиационни части, пристанищни звена, отдела за техническа помощ за реагиране, K-9s и водолази, за да намерят детето, каза полицията .

Самотно малко момиче до прозореца на закрито. Детски аутизъм. class= Самотно момиченце близо до прозореца на закрито. Детски аутизъм. Нова Африка/Adobe Stock

Тялото на детето е открито няколко часа по-късно, точно след полунощ в четвъртък, на брега на водата зад Ikea, според полицията. Той беше транспортиран до Нюйоркската презвитерианска/Бруклинска методистка болница, където беше обявен за мъртъв.

„Ние в IKEA сме съсипани от тази трагедия. Сърцата ни са със семейството в този труден момент“, каза говорител на Ikea пред CNN.

„С разбито сърце чух новината за 9-годишното дете, което се удави в Ред Хук снощи“, каза членът на градския съвет на Ню Йорк Алекса Авилес пред CNN. „Като майка и представител на тази общност, изказвам най-искрените си съболезнования на семейството.“

CNN се свърза със съдебната медицинска служба в Ню Йорк, която все още не е съобщила причината за смъртта.

CNN се свърза и с Нюйоркската презвитерианска/Бруклинска методистка болница за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР