Тяло е намерено в изгорели останки на бивш бар, докато

...
Тяло е намерено в изгорели останки на бивш бар, докато
Коментари Харесай

Тяло е намерено в изгорели останки на бивш бар, докато двама са задържани в разследване за подозрение за умишлен палеж

Тяло е открито в изгорели остатъци на някогашен бар, до момента в който двама са арестувани в следствие за съмнение за тенденциозен палеж.

Полицията е почнала при следствие трупът е открит, когато 60 пожарникари са изпратени в някогашния винен бар Yates в Hanley, Stoke-on-Trent. Пожарът избухна в 5.45 сутринта във вторник, 12 март и полицията на Стафордшър удостовери, че по-късно в парцела е открито тяло.

Ченгетата не съумяха да извършат претършуване, до момента в който регионът не беше разгласен за безвреден. Полицията заяви, че 63-годишен мъж без непрекъснат адрес е арестуван по съмнение за опит за палеж за застрашаване на живота и остава в ареста. Междувременно 33-годишна жена от Стоук он Трент беше задържана по съмнение за същото закононарушение. Тя беше освободена под условна полицейска гаранция, до момента в който следствията не престават.

BirminghamLive заяви за актуализация от полицията на Стафордшър в четвъртък, която гласи: „ Големият кордон на мястото на пожара в Ханли, Стоук он Трент, към момента е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР