Тяхната любовна история нито е една от най-дългите, нито от

...
Тяхната любовна история нито е една от най-дългите, нито от
Коментари Харесай

Чарлийз Терон и Шон Пен - разказана любов

Тяхната любовна история нито е една от най-дългите, нито от най-драматичните в Холивуд. Въпреки че връзката им продължи малко повече от година и завърши още през 2015-а, никой не може да не помни двойка като Чарлийз Терон и Шон Пен. Красавицата и звярът, на които любовта толкоз им отиваше и които всички скрито се надяваха, че ще се съберат още веднъж. Въпреки че и за двамата това сякаш беше огромната обич, тя бързо бе последвана от огромна и непредвидена разлъка.

Наскоро Чарлийз още веднъж бе запитана за това какви са били връзките им и дали в действителност са били сгодени, на което тя отговори изрично: „ Имахме връзка, да, само че тя не продължи доста повече от година. Никога не сме живели дружно и нямаше да се омъжа за него. “ И в случай че тогава не е възнамерявала да направи това с Пен, то и през днешния ден ослепителната актриса няма такива проекти. „ За мен това в никакъв случай не е било значимо. С децата в никакъв случай не се усещам сама. В момента нямам време за сериозна връзка “, признава още Чарлийз, която споделя още, че даже и да има, надали ще може да живее с някого и че на индивида до нея ще му се наложи по-скоро да си купи къща до нейната, в сравнение с да се нанесе в нейната.



Сн. athomevictoria.com

Недопустима цитадела е Терон и също толкоз непокорният Шон Пен някак беше съумял да откри място, минимум в сърцето й. Романът им стартира през 2014-а по време на фотосите на „ Последното лице “, филм, който Пен режисира, а Чарлийз беше в основната роля дружно с Хавиер Бардем. Приятели от дълги години, едвам през декември 2013-а двамата стартират да се срещат и осъзнават, че сред тях има освен това от хубаво другарство. Да, по кое време ли това е било изцяло допустимо сред мъж и жена, изключително сред тези двамата. „ Получи се изцяло естествено и преди да осъзная, към този момент бях част от нещо, което правеше живота ми по-добър – хората, които ме познават, виждат това “, споделя тогава пред Vogue актрисата.

Снимките на кино лентата обаче слагат ненапълно на тестване връзката им. „ Имаше моменти, в които бях несправедлива към него. Имаше моменти, когато той не беше обективен с мен, само че това ни накара да осъзнаем, че връзките ни са с приоритет “, споделя тогава Терон.

„ Любовта на живота ми “, пък искрено декларира тогава неприятното момче на Холивуд.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР