Тя загуби родителите си преди години, като баща й също

...
Тя загуби родителите си преди години, като баща й също
Коментари Харесай

Рак уби сестрата на Нана

Тя загуби родителите си преди години, като татко й също се бореше с рак. Сега от подлото заболяване си отиде и Мартина. Последните й дни били мъчителни, а една от аргументите Нана да замине за Америка било безсилието, което изпитвала да гледа гаснещата си сродница. Тя желала да запомни Мартина като здрава и борбена жена и своя съмишленица във фондацията " Една от осем ", а не като измъчена онкоболна.

" На 22 декември, на 55 година ни напусна моята сестра, Мартина Стефанова. (29.08.1968 година - 22.12.2023 г.) Сърцето ми е празно, душата - опустошена… Сестра ми имаше твърдия темперамент на татко ни и душата на идеалист, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато й сложиха диагноза рак, ние тръгнахме по сложен път, път, по който тя нито един път не се отхвърли и не спря да има вяра и мечтае. Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болежка и обезсърчение, диря сили да продължа да ходя по пътя без теб, Мартина…
Реклама
Вярвам, че си на едно по-добро място… Вярвам, че ти към този момент, с изключение на моя сестра, си и мой ангел страж. Мартина беше част и от Една от 8 - покровител, другар и член на настоятелството на фондацията. Беше до мен и в идеята. Опелото ще се отслужи на 29.12.2023 от 12 ч. в църквата на Централните Софийски гробища ", написа в страницата на фондацията покрусената Нана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР