Тя се проявява в детска възраст и се характеризира с

...
Тя се проявява в детска възраст и се характеризира с
Коментари Харесай

Месец След Смъртта На Сина На Златко Баретата Годеницата На Алекс Просълзи Всички С Тези Думи

Тя се демонстрира в детска възраст и се характеризира с нарушена функционалност на екзокринните жлези, като се дължи на генна разновидност. От деня на раждането му до преди месец Златомир Иванов не пестеше средства, с цел да избави сина си, само че в последна сметка скъпоструващите лекувания в Университетската болница в Хайделберг, в Дюселдорф и в Белодробния медицински център в град Есен, приет за най-хубавия в света за белодробни и респираторни болести, единствено удължиха живота му.

Датата 17 ноември, която за футболните почитатели е обвързвана с геройството на националния тим, съкрушил Франция на " Парк де пренс ", на Никол Тилева отсега нататък ще й подухва само сълзи и тъга. Не е ясно с какво тъкмо, само че въпросната дата е била специфична за нея и Алекс. Последната обява на хубавицата в " Инстаграм " е точно от 17.11, а фотографията, на която целува починалия си обич, е съпроводена с прочувствено любовно пояснение, изречено или написано от самия Алекс Иванов.

" 17.11. " Ако беше сълза щеше да си в очите ми. Ако беше цвете щеше да си ръцете ми, само че ти си човек и се намираш в сърцето ми! Ако бях птица щях да пея за теб, само че не съм птица, а съм момче, което те обича!!! През ветрове и стихии, през огън и вода, сърцето ми до дъно е твое... Докрай даже и след гибелта! И в различен живот ще те намеря и отново сърцето си ще ти даря! " А.И. ", гласи постът на Никол.

Няколко дни преди горната обява, младото момиче е споделило и собствен стих, отдаден на чистата й обич с Алекс Иванов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР