Тя се присъедини отново към лейбъристите миналата година в това,

...
Тя се присъедини отново към лейбъристите миналата година в това,
Коментари Харесай

Лусиана Бергер ще ръководи прегледа на психичното здраве на лейбъристите - пет години след като напусна партията заради антисемитизъм

Тя се причисли още веднъж към лейбъристите предходната година в това, което се смяташе за победа за сър Кийр Стармър, който даде обещание да „ раздра антисемитизма посредством неговите корени ", когато пое поста водач.

Но в този момент някогашният министър в сянка на психологичното здраве и ръководител на Алианса за психологично здраве на майките ще играе водеща роля в една от основните тактики на лейбъристите преди идващите избори.

Политика онлайн: Камерън „ извънредно съжалява “ за абсурда с пощите

„ С водачеството на Кийр Стармър лейбъристите направиха забележителен завой “, сподели госпожа Бергер. „ Радвам се, че още веднъж работя с моята партия и оказвам помощ на лейбъристите да донесат смяната, от която страната ни в действителност се нуждае. “

Сър Киър добави: „ Горд съм да поздравявам още веднъж Лучиана. Лейбъристката партия се промени до неразбираемост защото тя беше принудена да напусне, и ние ще бъдем по-богата партия, в случай че тя още веднъж работи с нас. "

Ветеранът от Ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР