Тя също беше посрещната от овации, когато започнаха следобедните речи,

...
Тя също беше посрещната от овации, когато започнаха следобедните речи,
Коментари Харесай

Конференция на SNP: Никола Стърджън не е говорила с полицията от юни - тъй като тя казва, че не засенчва наследника Хумза Юсаф

Тя също беше посрещната от аплодисменти, когато започнаха следобедните речи, както и видео респект и втора овация.

Най-новото в политиката: Тори народен представител е изправен пред шестседмично премахване

Но госпожа Стърджън сподели пред публицисти, че не счита, че има „ каквито и да било подозрение “, че нейният правоприемник – – е в обвиняване и че е „ следила отдалеко “.

Попитана дали е говорила още веднъж с полицията, откогато беше, тя сподели „ не “.

Г-жа Стърджън беше арестувана и разпитана през юни тази година като част от полицейско следствие на финансите на 's. Тя беше освободена, без да й бъде повдигнато обвиняване по-късно същия ден.

Намалената конференция на SNP загатва за по-лошо за празненство - даже откакто фантазията за самостоятелност стартира дълго трева

Нейният брачен партньор и някогашен ръководител на SNP Питър Мърел беше.

Тазгодишната конференция в The Event Complex Aberdeen - TECA - е първата конференция на господин Юсаф като партиен водач, а също и първи министър.

В неделя господин Хумза насърчи партията си да гласоподава срещу потреблението на идващите общи избори като де факто референдум за самостоятелност – тактика, подкрепяна от неговия предходник.

Вместо това, партията се съгласи, че в случай че завоюват болшинството от шотландските места в Уестминстър, те ще употребяват това като мандат за започване на договаряния за това по какъв начин Шотландия може да се разгласи за самостоятелна. Повечето оратори споделиха, че имат вяра, че идващото държавно управление ще бъде ръководено от лейбъристите.

Прочетете още:

Г-жа Стърджън сподели част от желанието си при подаване на оставка беше „ че партията е отделила време да обмисли пътя напред “.

Тя се отдръпна, откакто опитите й да свика нов референдум за самостоятелност на Шотландия бяха спрени от съдилищата.

Попитана дали поддържа господин Юсаф - жигосан като претендент за последователност на Стърджън по време на конкуренцията за водачество - госпожа Стърджън сподели: „ Знаете, че съгласно мен Хумза прави фантастична работа като водач на партията и като първи министър. “

< p> Г-жа Стърджън е виждана на обществено място доста рядко, откогато напусна поста първи министър и партиен водач през март.

Междинните избори на нейната партия също бяха сложени на госпожа Стърджън - в това число дали нейният арест е изиграл роля в решенията на гласоподавателите.

Тя сподели: „ Вижте, аз към този момент не съм водач на SNP. Хумза е повече от кадърен да приказва за себе си.

Щракнете, с цел да се абонирате за Политика при Джак и Сам, където и да получавате вашите подкасти

„ Аз съм водач, само че мисля, че е почтено да кажа, че бях водач с значителен избирателен триумф зад тила си.

" Очаквам с неспокойствие да поддържа бъдещия избирателен триумф на SNP в доста друго качество. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР