Тя поиска право на отговор във връзка с материал на

...
Тя поиска право на отговор във връзка с материал на
Коментари Харесай

Дъщерята На Митьо Очите Не Издържа И Изпя Всичко! Станислава През Сълзи: Баща Ми Е

Тя изиска право на отговор по отношение на материал на " Флагман " от последното съвещание на Специализирания углавен съд по делото против Божидар Кузманов, когато за пръв път в правосъдна зала бяха излъчени фрагменти от охранителните камери, показващи по какъв начин Димитър Желязков се запътва с огромна група към заведението.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

" Във връзка с оповестените публикации и възползвайки се от правото на отговор, заявяваме нашата позиция. Не дава отговор на обективната реалност отразеното в публикациите, че на записите от камерите за видеонаблюдение се вижда навлизане на група от 30 индивида във процесното заведение. От изгледаните два видеозаписа в съда се вижда по какъв начин няколко индивида вървейки умерено, влизат в заведение.

При влизането им ситуацията е безусловно естествена и спокойна. След влизането на тези лица в заведението и в период 10 -12 секунди по-късно на видео записа се появяват още лица които минават по тротоара, само че не влизат в заведението.

По никакъв метод не може да се каже, че тази втора група от лица е дружно с първите. Именно в този миг в заведението настъпва блъсканица и от вътрешната страна на открито стартират под паника да напущат заведението мъже, дами и деца.

Суматоха настава и на улицата, като пешеходците стартират да бягат в разнообразни направления. След като по-голямата част от посетителите са напуснали заведението, ясно се вижда по какъв начин от заведението излиза висок наедрял мъж който за малко се стопира на входа на заведението, а по-късно нападателно се насочва към паркираните наоколо коли, като счупва огледалото на един от тях и нанася удар по предния похлупак на автомобила.

Вижда се по какъв начин от прозореца на заведението изкача различен мъж с едро телосложение, доближава се на тичешком до мъжа блъскащ колите заема заплашителна поза оглеждайки се в близост и директно по-късно двамата влизат назад в заведението.

Категорично на видеозаписа, се вижда че мъжете, които влизат в началото в заведението не носят нищо в ръцете си и не са въоръжени.

На видеозаписа няма противоправно навлизане в заведението от нападателно настроени мъже всяващи ужас, а има жители вървящи умерено по улицата търсещи място къде да вечерят. Въпросният втори видеозапис, който не е оповестен от вашата медия, само че го има в материалите по делото.

Ако подсъдимите и техните бранители имат искания за противоправно навлизане да показват укритите от тях видеозаписи на ситуацията вътре в заведението. От записите на камерите излиза наяве по неоспорим метод, че Димитър Желязков не е агресор, а потърпевш от осъществено по отношение на него закононарушение освен това най-тежкото опит за ликвидиране! "
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР