Тя не се сдържа и се разрида в ефир, а

...
Тя не се сдържа и се разрида в ефир, а
Коментари Харесай

Райна Караянева плаче в ефир: Болестта ми е страшна, пада ти косата и кожата!

Тя не се сдържа и се разрида в ефир, а хората към нея не скриха ужаса си от чутото. Това се случи в следващия епизод на " Черешката на тортата ", където някогашната на Башар Рахал - Райна Караянева реши да показа най-страшния си интервал, обвързван с ужасяваща болест.

Тя е още прекомерно млада, само че на още по-крехка възраст е била на прага на гибелта. Оказа се, че Райна е била първо - анорексичка, а след това булимичка. Стигнала до такава степен да тежи едвам 32 кг като изпитвала усложнения даже с придвижването си, не можела да седи изправена на крайници.

Ужасът й станал троен, когато почнала да й капе освен косата, само че и кожата. Последното самопризнание озадачи феновете, тъй като мнозина не могат да си го показват действително, само че очевидно самата кожа изтънява и се наранява доста елементарно. Райна описа за това и се разплака, а останалите участници не прикриваха ужаса си.

" Не знам по какъв начин се случи, само че в един миг си споделих, че ще хапвам, ще хапвам всичко. Явно съм се вкопчила за концепцията да пребивавам, за концепцията, че не ми се мре. Убедих се, че храната дава освен живот, само че ти дава и въодушевление, възприятие, доста неща ", разяснява Райна.

Днес тя има връзка с нов мъж, който сподели неотдавна и с който смени Рахал. Новият е по-млад от Башар и несъмнено по-атрактивен.

Тагове: Башар Рахал Райна Караянева Черешката Черешката на тортата анорексия булимия храна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР