Тя може да наближава 100 години, но Джоан Ричмънд-Уудхаус определено

...
Тя може да наближава 100 години, но Джоан Ричмънд-Уудхаус определено
Коментари Харесай

„Аз съм почти на 100, но хората мислят, че съм на 50 – моето тайно оръжие е евтина покупка на ботуши“

Тя може да наближава 100 години, само че Джоан Ричмънд-Уудхаус несъмнено не наподобява нито ден отминала 50. Сериозно, проверете паспорта й.

Известна като баба Джоан, 93-годишната жена е родена през 1930 година на 6 септември - цели 15 години преди края на Втората международна война. Но в случай че я подминете на улицата, ще предположите, че е най-малко на половина на тази възраст. След като младежкият й тип я накара да стане вирусна през 2022 година, Джоан разкри тайната си за задържане на часовника.

И не, не скъпите артикули за грижа за кожата или първокласните процедури за лице я поддържат млада – нито пък това е безценен ботокс и пълнители. Джоан приписва външния си тип на елементарен продукт, който можете да вземете в Ботуши за няколко лири.

„ След войната, когато бях на към 16, кремът Nivea преди малко беше излязъл и приятелят ми просто пристигна при къщата и тя сподели: „ Този ​​крем преди малко излезе. Опитайте го, страховит е “, сподели Джоан предходната година във видео в TikTok. „ Използвах крем Nivea от години и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР