Тя каза най-голямото Сбогом, което можеше да избере. Певицата и

...
Тя каза най-голямото Сбогом, което можеше да избере. Певицата и
Коментари Харесай

Майли Сайръс с емоционално сбогуване на наградите "Грами" (Какво се случва със звездата?)

Тя сподели най-голямото " Сбогом ", което можеше да избере. Певицата и актриса Майли Сайръс се сбогува с детството и младостта си, а с цел да го направи избра церемонията на премиите " Грами ". На последното събитие 31-годишната певица се появи с тоалети и прическа по-подходящи за възрастта й, от всяка нейна предходна визия. 


" Майли порасна. И всичко в нея крещи " Аз съм стара. Приключих с детските приумици и прояви на неподчинение. Готова съм да пребивавам същински живота си ", разясняват всемирски анализатори. Много от тях считат, че актрисата най-сетне е решила да живее пълноценно и е поставила завършек на предходните си опити да избяга  от зрелостта.

 

" Последните няколко години Майли претърпя в действителност доста. Трябваше да се оправи с изневерите на Лиъм, зависимостта му от алкохола и хапчетата, както и от осъзнаването, че бракът им е отровен освен за него, само че и за нея. Също по този начин трябваше да се отърси  от непрекъснатото клатушкане към облика на Лолила - от песните, през стила, който избираше, до държанието си - тя се държеше като дете, което не желае да порасне. Тийнейджърка, която не желае да бъде сериозна. С появяването си  на премиите " Грами ", Майли сподели " довиждане " на невинността. И реши да покаже, че към този момент е стара ", разкриват нейни другари.

 

По всичко наподобява, че певицата в действителност е помъдряла. И това проличава освен от музиката, която прави, а и от стилът й. Начинът й на живот също претърпя смяна - след серия от бурни опити и опити да реши дали избира мъже или дами, Майли наподобява подготвена да улегне и като че ли в действителност е разкрила сродната си душа - музикантът  Макс Морандо. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР