Тя каза, че не си спомня политиката да се прилага

...
Тя каза, че не си спомня политиката да се прилага
Коментари Харесай

Запитване относно COVID: Кейт Форбс „не е изтрила“ WhatsApp по време на пандемията и е „изненадана“, че няма протоколи от ключови срещи

Тя сподели, че не си спомня политиката да се ползва за някой различен в и към кабинета или държавното управление.

Г-жа Форбс, SNP MSP за Skye, Badenoch и Lochaber, сподели, че е предоставила известията си на запитването „ в духа на цялостна неприкритост “.

Използване и задържане на известия в WhatsApp от висши министри и чиновници на Холируд се оказаха противоречиви, като първият министър Хумза Юсаф сервира „ безусловно “ опрощение за „ искрено неприятното “ отношение на шотландското държавно управление към настояванията от запитването за предаване на известия в WhatsApp.

Извинение до момента в който дава доказателства пред следствието предходната седмица, той сподели, че приема, че това би предизвикало „ сериозна тъга и повторна контузия “ за тези, които са изгубили близки по време на пандемията.

Разследването към този момент чу по какъв начин някогашният първи министър Никола Стърджън и нейният заместител Джон Суини не съумяха да запазят известията си в WhatsApp, макар че по-късно госпожа Стърджън сподели, че кореспонденцията е била предадена, след ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР