Тя грабна Грами на 31-годишна възраст Изглежда почти невероятно, че

...
Тя грабна Грами на 31-годишна възраст Изглежда почти невероятно, че
Коментари Харесай

След 17 години: Майли Сайръс най-накрая получи това, за което се бори

Тя сграбчи " Грами " на 31-годишна възраст
Изглежда съвсем необикновено, че Дестини Хоуп Сайръс съумя да получи " Грами " за запис на годината и най-хубаво солово поп осъществяване на 31 години. Сайръс е международна звезда още от ранните си тийнейджърски години, поп музиката е в кръвта й, фамилното й завещание е в кънтрито, сполучливо флиртува с рока и хип-хопа и несъмнено е един от най-запомнящите се женски вокали на своето потомство.

Майли Сайръс принадлежи към поредицата деца звезди на поп музиката като Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк - и несъмнено, Майкъл Джексън, наказани да бъдат под светлините на прожекторите от напълно невръстна възраст. Световният триумф на шоуто на " Дисни " с присъединяване на Сайръс " Хана Монтана " идва незабавно. Артистичният псевдоним на певицата, съвпадащ с името на героинята в поредицата, е в действителност фамилен прякор - Майли идва от " смайли ".

Амбициозните родители - кънтри артистът Били Рей Сайръс и продуцентката Тиш Сайръс, предизвикват усмихнатото дете с прекомерно огромни зъби и забележителни вокални качества да бъде самото себе си пред камерата. Резултатът е спорен - както означи сп. " Пийпъл ", при приемането на премията си " Грами " Майли знаково пропусна да благодари на Били Рей, оповестява Българска телеграфна агенция. 
 Снимка: Getty Images
И почитателите, и стилните специалисти подлагаха на критика разголения тоалет и държание на певицата, която стигна до приз за запис на годината с ария, излагаща на показ краха на личния си брак и бракоразвод. Разголващият видеоклип към парчето пък е сниман в дома на певицата. Още през 2023 година " Дейли мейл " заяви, че някогашният брачен партньор на Майли - артистът Лиъм Хемсуърт, желае да я съди за дискредитиращата ария, излязла на рождения му ден.

Майли Сайръс не е звезда, която може да послужи за ролеви модел сходно на Адел и Тейлър Суифт. За разлика от огромните поп диви като Мадона, Кайли Миноуг и Шер тя не умее да се възползва от шума и да ръководи свадите към себе си. Преди 10 години британският артист Ед Шийран я съпостави със стриптизьорка, а личните й почитатели систематично подлагат на критика избора й на облекло, грим и прическа и се присмиват на непохватните й опити да танцува.
 Снимка: Getty Images
Подобна безпощадна рецензия не е получавала даже Лейди Гага, която облече рокля от сурови пържоли на церемонията на премиите на  Ем Ти Ви през 2010 година Сега, на сцената на премиите " Грами ", Сайръс стигна до неуместното състояние да подлага на критика публиката за неналичието на възторг по време на осъществяването на наградената си ария Flowers, означи " Варайъти ": " Защо се държите по този начин, като че ли не знаете песента? "


 
Израснала пред безпощадната телевизионна аудитория, в суровия свят на поп музиката, където изпълнителите биват помнени само с последния си шлагер, Майли Сайръс умее да демонстрира същинско професионално отношение към непознатите триумфи и историята в музиката. " Просто желая да бъда актьор, с който идолите ми - Тина Търнър, Пати Лабел, Доли Партън, биха се гордели ", написа певицата в обществената мрежа Екс. Когато е на 19 години, Сайръс споделя, че е " безусловно унищожена " от новината за гибелта на Уитни Хюстън.
 Снимка: Getty Images
На фестивала Гластънбъри Майли отдава респект на починалата Ейми Уайнхаус. Уважението й се разгръща и върху конкуренцията - в интервютата си Сайръс не пести похвали към Били Айлиш, Ариана Гранде, Селена Гомес, наричайки ги свои приятелки. Инфантилният егоизъм, в който постоянно я упрекват, явно се лимитира до личния имидж. " Мисля, че хората са привикнали да съдят Майли прекомерно строго ", разяснява през 2014 година най-успешната модерна изпълнителка Тейлър Суифт.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР