Тя е предвидима, овладяна и балансирана, посочи президентът на Република

...
Тя е предвидима, овладяна и балансирана, посочи президентът на Република
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Важна задача е новият кмет на София да се казва Йорданка Фандъкова

Тя е предвидима, овладяна и уравновесена, уточни президентът на Република България в интервала 1997-2002 година
Важна задача е новият кмет на София да се споделя Йорданка Фандъкова. Това уточни президентът на Република България в интервала 1997-2002 година Петър Стоянов по време на предизборна среща в „ Красно село “, оповестява „ Фокус “. Стоянов показа, че доста желае София да има още веднъж за кмет Фандъкова, „ тя е предвидима, овладяна и уравновесена “.

„ Това е значимо за човек, който ръководи подобен огромен конгломерат като София. Харесвам и нейната предвидимост. За мен е значимо София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш “, сподели Стоянов. Той акцентира, че обещанията на свръх неща не е редно и вярно.

„ Предвидимият човек може да бъде разгадан от своите съграждани и от хората, които работят с него. От този човек не можеш да очакваш измама, невярност на правилата. Това е извънредно значимо “, сподели той. И добави: „ Ще бъда напълно почтен – в последните 10 години видяхме доста политици, които започнаха със относително спокоен, непретенциозен политически вървеж и в края на своята политическа кариера стигнаха до обезумялост, самоувереност, празнословие, което в огромна степен отблъсква хората и от тях и от партията, която ги е излъчила. Г-жа Фандъкова никак не е от тези политици “. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР