Тя е подала жалба в полицията. В ефира на Нова

...
Тя е подала жалба в полицията. В ефира на Нова
Коментари Харесай

Кланата С Ножица Камериерка Разказа За Кошмара!

Тя е подала тъжба в полицията. В ефира на Нова телевизия Огняна Вълканова описа за случилото се.

Тя недоумява с какво е провокирала гнева на шефката на хотела. Твърди, че я удряла с юмруци по гърба. Веднага си подала молбата за овакантяване. Такъв обаче не бе получен. От полицията обясниха, че работят по случая. От там са написали сигнален протокол за това, че не би трябвало да има контакти сред камериерката и шефката на хотела. За случая е известена и Районната прокуратура в Несебър. Чистихме стаите и чухме крещене.

Управителката атакува физически колежката ми Веселина, пред всичките ни сътрудници. Малко по-късно и мен, не знам повода. Опитах да си попълня молбата за овакантяване, след което тя стартира да ме удря по гърба и главата с юмруци и ме псуваше.

Това съобщи пострадалата камериерка Огняна Вълканова, нападната от шефка на хотел в Слънчев бряг. " Докато колежката ми беше застрашена с ножица, мен опита да ме наръга, откакто попълних молбата си за овакантяване. Всичко това пред сътрудниците ни ", описа още тя. " Колегите ми описаха за случай, в който шефката е нападнала рецепционистка, като я е дърпала за косата пред туристи. Още не съм си издала здравно, само че считам да го направя. Имаме подписан документ от полицията, че и двете с шефката няма да се виждаме до момента в който тече следването ", показа още тя. За случая е известена и Районната прокуратура в Несебър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР