Тя е първата сред дивите. Той е милиардерът, олицетворение на

...
Тя е първата сред дивите. Той е милиардерът, олицетворение на
Коментари Харесай

Мария Калас и Аристотел Онасис – разказана любов

Тя е първата измежду дивите. Той е милиардерът, въплъщение на оня вид ухажор.

Мария Калас е легенда приживе, хората я обожават – буйна, доста уязвима жена. Той е Аристотел Онасис, един от най-магнетичните мъже в историята. Между тях има 10 години огромна обич, белязана от доста ревнивост, болежка и голямо изменничество. Истинска гръцка покруса.

През 1957 г. Аристотел Онасис е измежду поканените на банкет в чест на Мария Калас в хотел „ Даниели ” във Венеция. Там се виждат за пръв път, а две години по-късно милиардерът я кани за лятото на митичната си яхта „ Кристина ”. Сред гостите му са и Уинстън Чърчил и принцът на Монако. Съпругът на Мария Калас, Батиста Менегини, упорства Мария да отговори на поканата и да се качи на борда на яхтата. Естествено, не чака нищо от това, което ще последва.



Мария остава покорена от чара на Аристотел – сама споделя, че това, което я е увлякло, е неговата дарба да притегля и заковава вниманието върху себе си. Аристотел освен кипи от живот, той е източник на живот! Между тях пламва пламък, който няма по какъв начин да остане прикрит. Мария Калас желае разлъка със брачна половинка си незабавно, още в същата година, и се хвърля с цялата си душа в тази обич, отричайки изцяло себе си, захласната от Онасис.

Сянката на неговите компулсивни изневери обаче надвисва още през цялото време. Той е човек на парите, на живота,
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР