Тя е на 77, той - на 83. Годините не

...
Тя е на 77, той - на 83. Годините не
Коментари Харесай

Когато любовта няма възраст - 14 вълшебни кадъра

Тя е на 77, той - на 83. Годините не са ги създали по-малко сантиментални, в противен случай. Когато вижда бъдещата си съпруга да пристъпва към него, при започване на брачната им гала, младоженецът се разтреперва от неспокойствие. Това са Нанси и Джей Си от Северна Каролина. Сватбата, лицата им, пламъчетата в очите - всичко е доста красиво, а фотографът Джейми Винсън ни прави очевидци на тази хубост.

Младоженците (да, назоваваме ги младоженци) са имали дълъг сватбен живот преди този момент с първите си половинки, само че след повече от 50 години фамилна хармония всеки от двамата овдовява. Запознали са се по-рано, събрала ги е общата пристрастеност по играта на бридж. Посещавали са един и същи клуб, инцидентно ги събират за сътрудници в играта и по този начин се ражда другарството им. Джей Си е бил до Нанси, когато брачният партньор й се е борил с деменцията и заболяването на Паркинсон. Тя, от своя страна, е подкрепяла приятеля си, когато той е изгубил брачната половинка си.

След като и двамата са останали сами, сътрудниците на бридж разкрили, че могат да бъдат и сътрудници в живота. Отдавна с изключение на играта ги свързвал и общият им усет за книги, музика, спектакъл, пътешествия. Вълнението от новата обич не признава възрастови ограничавания и това си проличава по сълзите в очите на Джей Си по време на размяната на обетите. Да им пожелаем дълъг фамилен живот и да вземем малко от топлината в очите им и за себе си.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР