Тя е млада, красива, а огнените ѝ коси пленяват погледите.

...
Тя е млада, красива, а огнените ѝ коси пленяват погледите.
Коментари Харесай

Шпионката с огнените коси: Коя е Анна Чапман - момичето на Путин

Тя е млада, красива, а огнените ѝ коси пленяват погледите. Родена е в Харков, днешна Украйна. Анна Василиевна Кушченко (известна още като Анна Чапман) е бивш съветски „ латентен “ сътрудник. През 2010, дружно с още девет души, тя е задържана в Съединени американски щати по съмнения в шпионаж в интерес на Русия, пише .

Днес животът на Анна след шпионажа е доходоносен и е във вихъра на фешън ревюта, телевизия и бизнес благоприятни условия.

През 2000 година тя напуща родината си и отпътува за Лондон. Там се омъжва закратко за британец и взима неговата фамилия. Няколко години по-късно се мести в Съединени американски щати и се открива в Ню Йорк, където официално се занимава с онлайн търговия с недвижими имоти по света. Червенокосата хубавица даже има лична компания.

На 27 юни 2010 година сътрудници на Маршалската работа на Съединени американски щати арестуват Анна Чапман заедно с още девет души обвинени като сътрудници на шпионска мрежа, работеща за съветската Служба за външно разузнаване. Срещу тях са предявени обвинявания в осъществяване на разследваща активност в интерес на непозната страна, а не в шпионаж, защото не е открито те да са получили достъп до секретна информация. След като се признават публично за отговорни, обвинените, в това число и Анна, биват разменени против четирима съветски жители, трима от които с присъди за шпионаж и излежаващи наказване в Русия.

Тогава Кремъл предаде Сергей Скрипал, съветски шпионин, наказан за шпионаж в интерес на Англия, и още трима души.

Това се трансформира в най-голямата замяна на шпиони след края на Студената война.

Когато се завръща в Москва Анна е посрещната с огромно тържество. Още при идването си тя и нейните сътрудници спящи сътрудници са се срещнали с Владимир Путин и съгласно известията са пели дружно патриотични песни. След това доста от тях са получили добре платена работа като консултанти в държавни компании, само че Чапман е попаднала в полезрението на Кремъл, който желае да я разпространява като " момиче на Бонд " за Путин.

Първоначално тя е назначена за консултант на основния изпълнителен шеф на съветска банка, получавайки поддръжка „ за своя културологичен проект, обвързван с усвояването на галактическото пространство “. Но от този момент насам е била модел на стилния подиум, фешън дизайнер, телевизионна водеща и бизнесмен. Днес Анна се радва на лично токшоу, носещо двусмисленото име " Тайните на Чапман ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР