Тя е едва на 14 години! На 14!!! Дъщерята на

...
Тя е едва на 14 години! На 14!!! Дъщерята на
Коментари Харесай

Мария е за затвор!!! 14-годишната й дъщеря си показва всичко пред маниаци! (мрежата гръмна - ШОК СНИМКИ)

Тя е едвам на 14 години! На 14!!! Дъщерята на Мария - Марая провокира лавина от гневни мнения в мрежата, откакто сподели по какъв начин се носи по улиците, освен това най-спокойно. Тийнейджърката, която (пак повтаряме) е единствено на 14, си сподели задачите моцарели извън.

Сами виждате фотосите на Марая, чиито облекла по биха отивали на платени труженички. Момичето обаче умерено се разхожда с тях, а даже и освен това - прави си селфита, театралничи като професионалистка и ги пуска в мрежите. Е, това в случай че не е извратено, не знаем по какъв начин да го определим.

Всички сме наясно с това какво се случва в обществените мрежи и в интернет като цяло и какъв брой фанатици дебнат онлайн за сходни дребни госпожици. Да позволиш на щерка си да се демонстрира по този начин, е закононарушение и консуматори креснаха, че да - Мария би трябвало да лежи в пандиза за това.

Да не приказваме от какъв брой време дребната Марая употребява грим, обрисува си очите и устните и отново се снима, гледайки предизвикателно. Безспорно това е наследила от родителката си, само че в случай че Мара мина 40-така, то Марая е още дете.

" Тая Отварачка в случай че ми е пред очите, ще я удуша с голите си ръце. Как може ма, пача такава, това е щерка ти?! В какво ще я превърнеш и какво искаш да вършат всякакви тъпаци с ръцете си, до момента в който гледа фотосите й?! Толкова ли си тъпа, или можеш и още?! ", попиляха я в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР