Тя беше нормална, бе - шушукат хората. Умна, адекватна... докато

...
Тя беше нормална, бе - шушукат хората. Умна, адекватна... докато
Коментари Харесай

Чавка ли й изпи мозъка?!? Мария Игнатова легна да й сложат ц*ци на 44 години, за да се радва Нойзи!

Тя беше естествена, бе - шушукат хората. Умна, съответна... до момента в който не се срещна с мъжа си. Мария Игнатова бе измежду дребното родни хубавици, които даже и на екран, не се поблазниха да легнат под ножа и да се трансфорат в следващата " стока от конвейер ". Е, до момента...

Откакто се срещна с сегашния си към този момент брачен партньор Ивайло Цветков - Нойзи, Мария като че ли не е на себе си. Тя по всякакъв начин се старае да не " пада по-долу " от " гениалния " си мъж (за какъвто го има) и се чуди какво да направи, с цел да успее да задържи интереса му. Все едно оня е със синя кръв и не живее наготово в нейната къща...

И ето, че водещата най-накрая реши - ще си поставя ц*ци, пък каквото ще да става. И си ги постави, постави си ги. На фотографията, която виждаме, ясно проличава смяната у Мария, когато в никакъв случай не е можела да се похвали с такива " балони ".

Да, тя е на 44 години и мнозина й се смеят баш в този момент ли откри да изкука и да става за смях като следващата кифла, само че Игнатова явно се харесва. А сме сигурни, че Нойзи още повече я харесва, тъй като в случай че не бе той, тя надали в миналото щеше да се реши на това нещо.

" Чавка ли ти изпи мозъка ма, Марче?! Утре и носа си оперирай, че да не бъркаш в окото на мъжО ти като се цАливате ", бъзикат я в нета.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: Мария Игнатова Нойзи водеща Ивайло Цветков Нойзи Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР