Творци и инфлуенсъри от цял свят използват положителната сила на

...
Творци и инфлуенсъри от цял свят използват положителната сила на
Коментари Харесай

Джордж Поета измисли ново значение на SMS-а

Творци и инфлуенсъри от целия свят употребяват позитивната мощ на словото, с цел да оказват помощ на хората да останат свързани „ Кратките вълнуващи послания “ (Short Moving Stories) в едноименната акция са основани, с цел да бъдат споделяни с обичани хора по целия свят
Поети от Европа, създател на детски книги от Индия, сноубордист-любител на приключенията измежду природата от Русия и инфлуенсър, определящ се като „ управител на щастието “ от Южна Америка, сплотиха сили, с цел да основат петнадесет авторски къси послания за любовта, другарството, фамилията, общността и вярата.

Посланията са написани по самодейност на телефоните Nokia за да бъдат споделяни сред близки и другари под формата на вдъхновяващи sms-и, като в тази ситуация абревиатурата е с променено значение – вместо “short message service” тя се чете като “Short Moving Stories” (кратки вълнуващи послания).



Ето какво гласи „ късото вълнуващо обръщение “ за общността и другарството на повелия акцията Джордж Поета (George the Poet):

Поети, писатели и актьори от целия свят се сплотиха в акцията на телефоните Nokia "Short Moving Stories " за основаването и разпространението на поредност от къси поетични послания за любовта сред хората, общността, вярата и позитивизма във времена на тествания. В това видео ви представяме стиховете на едно от главните лица на акцията, George The Poet (Джордж Поетът), английският артист-рецитатор на авторска лирика, който откри сватбената гала на Принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година. Насладете се на посланието му и го споделете с обичаните си хора! #NokiaMobileSMS
Posted by on Thursday, March 4, 2021
Тези редове са писани след годината, в която хората по целия свят се научиха да забавят темпото и да намират нови способи да остават в контакт с околните си, както и да живеят живота си пълноценно, общувайки основно посредством телефоните си.

Като част от напъните на марката да въодушевява с послания за вяра и позитивизъм, посланията могат да бъдат четени и сваляни гратис на.



„ Ако последната година ни сподели нещо, то това е значимостта на позитивизма. След толкоз дълго време на изолираност и накърнимост това, което се открои за нас, е силата на хората да се сплотяват и да съхраняват позитивизма си във време на тествания. Именно това е в основата на нашия бизнес и е обвързвано с финландските ни корени - неслучайно Финландия носи купата на най-щастливата страна в света. Ето за какво отправихме покана към създатели от целия свят да се обединят, с цел да издигнат духа на хората и да ги вдъхновят да се поддържат взаимно в изискванията на изолираност посредством послания, изпълнени с вяра и позитивизъм “, разгласи Стивън Тейлър - основен маркетингов началник в HMD Global – компанията, която създава телефоните Nokia.

Основно лице на акцията е английският артист-рецитатор на авторска лирика Джордж Поета, който откри сватбената гала на Принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година с любовно стихотворение. Според него „ от време на време няколко думи могат да са от огромно значение. Всеки знае какво е да имаш дни, които ти се костват безпределно дълги, в случай че не можеш да си дружно с приятелите или фамилията си. Надявам се, че, сходно на новия Nokia 5.4, моите стихове ще ви оказват помощ да се почувствате по-близо до околните си, до момента в който стане безвредно всички да сте още веднъж дружно.

Сред Посланиците на позитивизма са:
Носителят на редица награди Джордж Поетът , създател, рапър, артист-рецитатор на авторска лирика, разкрил със стихове сватбената гала на Принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година Джеймс Макинърни (Великобритания), чиято самодейност Poetry Project за първи път популяризира положителни послания в мрежата на лондонското метро през 2018 година Най-четеният индийски публицист, Ръскин Бонд , отличен с премията Tata Literature Live! за повсеместен принос към литературата през 2020 година, който постоянно се старае да влага позитивизъм в творбите си за деца Джордж Кагуе – комедиант и инфлуенсър от Найроби, Кения Сноубордистът и фен на приключенията измежду природата Алина Балашова (Русия), която не има вяра в „ неприятните “ дни, а в това, че колкото е по-активен човек, толкоз по-лесно му е да бъде положителен Хуан Пабло Гавирия (Богота, Колумбия) – създател, инфлуенсър, мотивационен оратор и коуч, определящ себе си като „ управител на щастието “
„ Кратките вълнуващи послания “ са част от по-мащабната сегашна самодейност за одобряване на телефоните Nokia като надеждни, сигурни и основани да устояват на времето. Идеята за шерване на положителни и вдъхновяващи послания е директно обвързвана и с корените на марката, чиято татковина е Финландия – най-щастливата страна в света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР