Творение на ВиК разгневи габровци.Галина Банковска написа в социалната мрежа

...
Творение на ВиК разгневи габровци.Галина Банковска написа в социалната мрежа
Коментари Харесай

ВиК сътвори художествен колаж в Габрово - не може да се заобиколи с кола СНИМКИ

Творение на ВиК разгневи габровци.

Галина Банковска написа в обществената мрежа Facebook, че " живописен колаж " краси улица " Тотю Иванов " към този момент повече от 6 месеца. По думите й " творбата " е дело на  " Водоснабдяване и Канализация " ООД – Габрово. Става въпрос за голяма дупка, от която в началото се е развявал клон - с цел да алармира за заплаха.

" Сега към този момент застрашително пропада, паветата се ронят, а ширината и се усилва ", споделя Галина.

Жената твърди, че дупката не може да се заобиколи с автомобил - " скачаш в най-дълбоката част ", отбелязва тя.

" Следващата седмица ще е снежна, белотата ще покрие " художеството ", и който не знае за него, не дай си Боже, може да аварира ", прибавя дамата.

Галина споделя, че хората, които живеят в квартала, към този момент са претръпнали и с бойна подготвеност чакат идващото предизвикателство.

" Не ми се рови да обявявам всички наши сигнали до институциите, а и да отегчавам на четящите следващото ми любовно пояснение към " В и К " Габрово. Предполагам сътрудниците ще ме добавят. Но по този начин е в целия град, изключително високите елементи и крайните квартали, та да не хлипам на вятъра ", написа още тя.

Тя прикани инж. Владимир Василев - управител на " ВиК " ООД – Габрово, да обърне внимание на сериозните сектори в града.

" Та, господин Василев, огледайте си града и сериозните сектори и започнете да работите! Скъпоценната ви вода към този момент я плащаме и ще имате задоволително средства за вложения. А може да се срещнем и на друго място, да дадете пояснения с причини и обстоятелства, ще поканим и продуцент! Събираме всичките ви творения в града и вършим превъзходен филм. Та, с най-хубави усеща - в случай че нямате сили, благоприятни условия, потенциал, запаси, подготвеност и така нататък, ами просто скъсайте " конците ", които ви направляват, и довиждане! ", приключва обявата си в мрежата Галина Банковска.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР