Творческият директор на „Гучи“ Алесандро Микеле отново си партнира с

...
Творческият директор на „Гучи“ Алесандро Микеле отново си партнира с
Коментари Харесай

Плюшени мечета и цветни панталони: Хари Стайлс превзема Гучи

Творческият шеф на „ Гучи “ Алесандро Микеле още веднъж си партнира с Хари Стайлс за новата сбирка на марката „ ХаХаХа “ (HaHaHa) . Колаборацията им бе показана в Милано в последния ден на Седмицата на модата в италианския град, оповестява Асошиейтед прес.

Колекцията излъчва свободата на поколението, което Хари въплъщава. Името ѝ пък, като се изключи че показва буквите на Хари и Алесандро, демонстрира и възприятието на наслада и развлечение. „ За него беше по-лесно да играе с мен, с цел да сътворяваме облекла, в сравнение с за мен да пея с него “, пошегува се Микеле при представянето на сбирката във винтидж магазин.

Хари Стайлс таман започва соловата си кариера, когато Микеле бележи триумфа си в света на модата. Творческият шеф на „ Гучи “ основава нова епоха в стила с полово неутрални визии, които Стайлс извънредно харесва. Връзката им става все по-силна през годините и двамата постоянно си споделят и обменят хрумвания за стила посредством WhatsApp. Въпреки двадесетгодишната разлика във възрастта, двамата са намерили общ език в модата.

Throughout the friendship between and, one phrase has come to symbolize their shared perspectives, becoming the title of their menswear collection.
— gucci (@gucci)
Микеле споделя, че Стайлс е върнал младежката му наслада и ентусиазъм, до момента в който Хари е израснал във връзка с стила. Взаимното въздействие участва и в новата сбирка. Двамата основават жанр от очарователни щампи върху кариран плат, дружно с талисмана – нацупено плюшено мече. Костюмите и якетата с щампи се съчетават с цветни панталони с необятни крачоли или дънки. Аксесоарите включват и новата чанта „ Джаки “.

Цялата сбирка като че ли приютява грациозност и палавост. Изложена върху стелажите на винтидж магазина, „ ХаХаХа “ мъчно може да бъде различена от останалите предмети и аксесоари в арт пространството. „ Страхотен комплимент за мен е, че не може да бъде различена от винтиджа “, сподели Микеле.

Друг акцент измежду показаните сбирки в Седмицата на модата в Милано е и тази на Джорджо Армани , който изрично пази елегантността против уличния жанр. Колекцията пролет-лято 2023 на 87-годишния дизайнер смесва класика с по-необичайни тълкования. Но предлагането на грациозност се трансформира във все по-самотна работа. "Не знам по кое време ще усетим загубата на индивида, който се движи през живота с изисканост " , сподели дизайнерът след шоуто.

In occasion of at, the House presents collection, the synthesis of the friendship between Creative Director, and the British singer-songwriter and actor,.
— gucci (@gucci)
За главната си линия Армани се концентрира върху всекидневни, спокойни костюми за деня или вечерта. Има независимост на придвижването в необятните панталони и якета, само че и в графичните повтарящи се щампи, които основават резултата на талази. „ Хубаво е да видиш добре облечен мъж в костюм. Но също по този начин е хубаво да се види еволюцията на модата “, сподели Армани.

Якетата и ризите имат искра, който рядко се среща в мъжкото облекло. Цветовата композиция от бяло, морско синьо, топящи се в блестящите нюанси на синьо и сиво, „ експлодира “ в комбинации от лилаво, розово и морска пяна. За Армани обувките на сезона са непретенциозните еспадрили, които заменят маратонките от последните сезони, носени и от самият Армани с иронична усмивка.

Модна къща "Дзеня " показа сбирка, пропита от лекост във формите и материите. Силуети на границата на минимализма, сбирката варира от спортни костюми с панталони или бермуди до туники или плетива, напомнящи импресионистични пейзажи. По-фините трикотажни произведения са съвсем транспарантни. "Дзеня " минава към по-устойчиво потребление на материали. От стилната къща декларират, че ще засадят 10 000 нови дръвчета във всеки град, където отворят нов магазин. Инициативата започва през 2023 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР