Твърдо заставам зад постъпката си. Ръководството на Русия показа, че

...
Твърдо заставам зад постъпката си. Ръководството на Русия показа, че
Коментари Харесай

Иван, който запали руското знаме: Постъпих правилно, те атакуват жилища и парамедици

" Твърдо стоя зад постъпката си. Ръководството на Русия сподели, че рецесията няма да бъде позволена по изкусен път. Атакуват жилищни квартали и парамедици ", сподели в утринния блок на Нова тв Иван Белешки от Панагюрище. Той е наследник на кмета на града и преди дни възпламени съветското знаме в центъра на София по време на шествието в поддръжка на Украйна.

Белишки демонстрира каска на доброволец, която е простреляна. Самият той е ходил няколко пъти до страната, в която се води война.

" От есента до момента съм бил 2 месеца в Украйна. За последно бях с филантропична задача. Преди седмица се прибрах. Русия докара до такава степен народа си, че опозицията да отхвърли националния си байрак и да припознае различен ", аргументира постъпката си Белишки.

Той е прочут с буйния си манталитет и постоянно попада в полицейските сводки поради побоища по заведенията. Преди година Белишки катастрофира с джипа си като удари три коли и се заби във витрина на магазин, а по-късно избяга от местопроизшествието. Наложи се да го търсят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР