Твърдо стоим зад Мария Габриел срещу неоправданите атаки“, коментира в

...
Твърдо стоим зад Мария Габриел срещу неоправданите атаки“, коментира в
Коментари Харесай

По ротацията: ГЕРБ с ултиматум, ПП-ДБ искат „адекватен план“, а ЕНП застана зад Габриел

„ Твърдо стоим зад Мария Габриел против неоправданите офанзиви “, разяснява в обществените мрежи ръководителят на „ Европейската национална партия “ Манфред Вебер.

„ В интерес на всички българи би трябвало отговорността и спазването на съглашението да надделеят. Всички проевропейски сили в  Европейски Съюз и България би трябвало да поддържат този апел ", написа още Вебер. Посланието му бе публикувано от страницата на ГЕРБ.

bTV ревизира какъв е времевият небосвод за гласоподаване на първия мандат в Народно събрание - става известно, че подобен няма

Точката за гласоподаване на държавно управление с министър председател Мария Габриел  не беше импортирана през днешния ден, тъй като от ГЕРБ оповестиха, че ще чакат до на следващия ден да изминат 7 дни от началото на преговорния развой.

„ Те не желаят държавно управление не престават да си мислят, че ще стане с втория мандат, партията е безапелационна, че това няма да се случи “, сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Първият мандат е неосъществим. Трябва да гледаме към втория, безапелационен бе той

По мотив декларираното от Асен Василев в " Лице в лице ", че Мария Габриел не може и не би трябвало да бъде министър председател на България, водачът на ГЕРБ беше безапелационен, че по този начин Василев прави опит да активизира електората на ПП-ДБ. Той уточни, че ГЕРБ няма да поддържа втория мандат.

„ Уважаеми сътрудници от ГЕРБ-СДС, ваша е отговорността да кажете по какъв начин може да продължим. Поемете отговорност за дейностите си и предложете съответен проект, съответен на рецесията, която създадохте “, гласеше позиция на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ . В нея обединението упреква сътрудниците си в ръководството, че са работили едностранно и в цялостно несъгласие на всички сделки.

От партията на Бойко Борисов сложиха условия по какъв начин диалозите с ПП-ДБ да продължат

От ГЕРБ дадоха отговор, че твърдо застават зад Мария Габриел, диалози ще има след „ неотложно обществено опрощение “, а Асен Василев би трябвало да се отдръпна като договарящ и като номинация за министър, а политическата мощ, на която той е съпредседател, да се разграничи от него.

„ Някой се опита да взриви договарянията. Е, съумя “, разяснява Николай Денков. ПП-ДБ са разполагаем, увери той и беше безапелационен, че работи за осъществяване на първия мандат. 

Според него някой се е опитал „ да взриви “ договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и в действителност е съумял

Големият проблем за него е " счупеното " му доверие към Мария Габриел. " Моля да се чуем! " е пишело в последното му известие към нея. Според него Асен Василев е най-хубавият финансов министър, с който е работил.

„ Мария Габриел сътвори мост между ПП-ДБ и ГЕРБ, само че в този момент тя е подменила текста на съглашението. Тя е накарана да подпише текст, който е по-ранна версия и друга. Какво стана и кой я накара да внесе тази директория по този метод? “, коментира Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ в предаването „ Лице в лице “.

Зад Мария Габриел стои партия ГЕРБ и партийни водачи. Те би трябвало да приказват с нашите водачи, с цел да се схванат двете обединения, уточни тя

Зад Мария Габриел стои партия ГЕРБ и партийни водачи. Те би трябвало да приказват с нашите водачи, с цел да се схванат двете обединения, уточни тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР