Твърдо подкрепям не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците

...
Твърдо подкрепям не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците
Коментари Харесай

Калин Вельов: Насилниците да ги кастрират хирургически, не химически!

„ Твърдо поддържам не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците ” избухна музикантът Калин Вельов. Музикантът е просто покъртен от случилото се със 7-годишната Кристин, която стана жертва на някогашен пандизчия от сливенското село Сотиря, научи HotArena .

Момиченцето бе нападнато, пребито и насилено от мъжа, а в следствие умря на път за болничното заведение. Вельов, който също е родител, настоя да се вземат извънредно съществени ограничения за наказване на сходни закононарушения, написа „ България през днешния ден ”.

След зверското ликвидиране от Вътрешна македонска революционна организация желаеха унищожаване на съкратеното правосъдно разследване, което води до понижаване на присъдите при тежки закононарушения и желаеха химическа кастрация за насилниците, както и при други сходни извращения.

„ Доколкото разбрах химическата кастрация изисква 5-6—годишен развой с непрекъснато приемане на медикаменти, които е доста субективно дали този човек би взимал.

Кастрацията би трябвало да е действителна и физическа. Категорично би трябвало да бъде отстранена точката от закона, при която след признание на убийството присъдата се понижава с 1/3.

Свидетели сме, по какъв начин нарушители се признават за отговорни, понижава им се присъдата, имат положително държание, работят в пандиза, отново им се понижа присъдата и след 15 години излизат и още веднъж стартират да зверстват.

Плашат цели села, а никой не смее да се обади, тъй като всички се опасяват. Това ме ядосва най-вече ”, безапелационен е Вельов.

Според него сходни нарушители не могат да се поправят и би трябвало да бъдат физически кастрирани, с цел да се знае, че това е предварителна защита.

„ Всеки път, когато се случи сходно безчовечие се оказва, че доста хора знаят кой е килърът, само че мълчат. Дразня се, че нищо не се прави от обществото, а сходни видове би трябвало да имат боязън от нас като нация ”, споделя още той.

Според музиканта би трябвало да се ускори публичното внимание и да се подават сигнали даже и единствено при подозрения, че даден човек има такива пристрастености.

„ В чужбина всички хора са бдителни и имат будно схващане. Докато у на съседа може да чуе, че към него се прави ликвидиране или принуждение, и ще си легне умерено в леглото.

Колко млади дами и деца си отидоха по този начин. Съсипвам се, че не престават да се случват такива смразяващи убийства и не се взимат съответни ограничения ”, приключва Вельов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР