Твърди се, че училище е изпратило персонал да провери дали

...
Твърди се, че училище е изпратило персонал да провери дали
Коментари Харесай

Училището `изпраща служители да проверят дали са поставени контейнери за боклук`, за да хване семействата по време на ваканциите

Твърди се, че учебно заведение е изпратило личен състав да ревизира дали контейнерите на фамилиите са сложени в опит да ги хване на период ваканции.

Astrea Academy Woodfields в Донкастър, Южен Йоркшир, споделя, че визитите са били осъществени от угриженост за отсъстващите деца. Те също ще ревизират дали стълбът към момента стои на праговете, колите са на алеите, светлините са включени или дали парата излиза от димоотводите на котлите в продължение на няколко дни.

Това идва, откакто държавното управление разгласи, че санкциите за неразрешено неявяване ще се усилят в Англия от £80 до £160, в случай че не бъде платена до 21 дни. Главният преподавател Дейвид Скейлс приказва за инспекциите във видеоклип, оповестен на учебната страница X, до момента в който приказва за ваканциите. Той също по този начин твърди, че някои родители са се обаждали в учебното заведение, представяйки се за лекарски кабинет в машинация, с цел да обяснят отсъствията.

Той сподели: „ Това, което родителите вършат, е, че споделят, че това е болест, само че в действителност колата е в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР